Rólunk

Fővárosunk, Budapest, földrajzilag az egyik legtökéletesebben elhelyezkedő város, hiszen belvárosát a Duna szeli ketté, megadva ezzel az egyik fő látványosságát és természetes szépségét. Pontosan emiatt, ha fel akarjuk fedezni Buda és Pest legnépszerűbb nevezetességeit, látványosságait, történelmi eseményekhez kapcsolható helyszíneit, a legjobb választás, ha ezt vízen tesszük meg, egy lenyűgöző hajó fedélzetén, ahonnan mindenre rálátni, és ahonnan zavartalanul tárul szemeink elé egy olyan város látképe, amely órákig tudna mesélni.

Képzelje el, ahogy a hajó lágyan siklik a nap sugaraitól csillogó víz felszínén, miközben Ön a hajó fedélzetéről a simogató szellő társaságában megismeri Budapest történelmét, és szinte részesének érzi magát, ahogy elhalad a történelmi helyszínek mellett. Vagy képzelje el azt, hogy a naplementében hajózva ismerkedik meg a legfinomabb ízekkel, miközben a lemenő nap sugarait felváltják a város szebbnél szebb díszfényei, még lélegzetelállítóbb élményt nyújtva ezzel.

A We Love Cruisinggal számos olyan élményt biztosítunk Önnek, amellyel magába szívhatja Budapest atmoszféráját, a főváros gyönyörű látványának, a magyar konyha legjellegzetesebb ízeinek, és természetesen, Magyarország gazdag történelmének köszönhetően.